250502592 Pindakoekjes met witte chocolade - Lucky Chocolate

Pindakaaskoekjes met witte chocolade

Welke Nederlander is nu niet gek op pindakaas. En dat vervolgens gecombineerd met witte chocolade in een koekje. Dat kan dan toch niet beter. Charlotte geeft aan dat ze dag zelf het lekkerste zijn om te eten. Dat laten we ons natuurlijk niet twee keer zeggen. 

Benodigdheden:
Oven
Bakplaat
Bakpapier

Ingrediënten:
100 gram fijne havermout
50 gram amandelmeel
50 gram witte chocolade druppels
3 eetlepels honing
2 eetlepels pindakaas
Snuf zeezout
Scheut (plantaardige) melk

 Werkwijze:
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Meng alle ingrediënten (behalve de chocoladedruppels en melk) in een kom tot een stevige massa. Te droog? Voeg eventueel een scheutje (plantaardige) melk toe.
3. Maak tien balletjes van het deeg en druk ze een beetje plat op de met bakpakpapier beklede bakplaat.
4. Schuif voor 10-14 minuten in de oven. Houd de koekjes in de gaten.