Lucky Chocolate is opgericht door John en Miranda. Zij hebben samen een andere grote liefde hebben, namelijk chocolade.
Bij hun eerste ontmoeting neemt John chocolade mee voor Miranda. 
De liefde voor elkaar, maar ook voor chocolade groeide.
Tijdens dagtripjes en weekendjes weg werd elk nieuw chocoladezaakje aangedaan. Er werd heel veel geproefd. 

Zo ontdekte zij hun favoriet. Chocolade met geroosterde noten is altijd goed.
Die reep moet rijkelijk gevuld zijn. Dit kun je niet overal vinden.

Samen gingen zij aan de slag met chocolade. Zij creëerden hun eigen variant van de pindarots. Zoals met framboos of ander soort noten.
Deze creaties werden voorgeschoteld tijdens verjaardagen aan familie en vrienden. 

Bij alleen pindarotsen is het niet gebleven. Steeds meer gingen zij experimenteren met vullingen en chocolade.
Een zoektocht naar de juiste smaakcombinaties. Lucky Chocolate werkt met Belgische chocolade van Callebaut. Ruby chocolade gaf een nieuwe smaakdimensie en is nu te vinden in het assortiment.

Met Lucky Chocolate willen zij jou een heerlijke belevenis geven.
Een ultiem moment van genieten.
Of het nu een traktatie is, een cadeautje  of een momentje voor jezelf. 
De smaken moeten altijd kloppen. Daarnaast wordt elke bestelling met liefde ingepakt. 
Niet voor niets is de slogan: “Our passion, your luck”.